Ребалансинг тренинг с Петьо Коджабашев

Научи балансиращия ума, тялото и сърцето масаж

Ребалансинг тренинг с Петьо Коджабашев

Научи балансиращия ума, тялото и сърцето масаж

Какво е ОШО Ребалансинг?

ОШО ребалансингът като техника за работа с тялото е бил създаден преди около 30 години в г.Пуна, Индия. Последователи на различни направления като ролфинг, нео-райхианска психотерапия, йога, шиацу са обедили в едно достиженията на западните изследователи с източните практики. В резултат на това се появява ОШО ребалансингът като мощна възстановяваща оздравителна техника.

Методът ОШО Ребалансинг представлява мощна техника, която позволява на тялото да се оживи, да освободи блокирана в него енергия и да осигури свободното и протичане. Връщайки лекотата и усещайки свободата от движението, човек успява да си припомни забравената радост и наслада от живота.

Тялото на човек има памет за всичко, което се случва с него в продължение на целия живот.

6 ползи, които ще получите от обучението

Теория и практика за професионална работа с тялото

Медитации и биоенергийни упражнения

Практическа работа за освобождаване на мускулни и психосоматични блокажи

Дълбока личностна трансформация

Защитено пространство, атмосфера на любов и приемане

Потапяне в дълбинен процес на самопознание

ОТЗИВИ НА УЧАСТНИЦИ ОТ СРЕЩАТА ИМ С ОШО РЕБАЛАНСИНГ ТЕРАПИЯ

Обучението ОШО Ребалансинг за мен е едно ново, вълнуващо начало в моят живот! Изучаване на самата мен! Едно ново предизвикателство!

Анелия

Почувствах как Петьо чрез терапията ми отваря врати към нови хоризонти. Прекрасно е да усещаш как тялото ти се обновява…и ти се иска да полетиш. Затова и вълнението ми е голямо. Благодаря ти, Петьо, че ми връщаш радостта от живота.

Вася

Дните ми придобиват съвсем други измерения след сесията по ОШО Ребалансинг, откакто се върнах. Благодаря ти!

Милена

Животът е прекрасен! Чувствам се като новородена след сесията по ОШО Ребалансинг.

Ваня

В ОШО Ребансинга съществува последователност от десет сесии, която позволява постепенно да се въздейства върху тялото, започвайки от повърхността и преминавайки в дълбочина. Същността на десетте сесии може да бъде разделена на три групи. Три подготвителни, четири дълбинни и три интегриращи сесии. Подготвителните сесии са за запознаване на клиента с неговото тяло. 

Ще се научите

Обучението по ОШО Ребалансинг се състои от 3 модула. При завършване на цялостното обучение участниците ще получат сертификат.

За кого е полезно обучението по ОШО Ребалансинг?

Този курс е подходящ и за хора, които никога не са работили с тялото, но имат стремеж да станат специалисти в тази област.​

Специалисти, инструктори, психолози или терапевти, практикуващи медитации, йога

Масажисти, кинезитерапевти, биоенерготерапевти

Хора, които искат да помагат на близките и приятелите си или на самите себе си.

!!! ВАЖНО !!!
Прилаганите практики и техники НЕ ЛЕКУВАТ болестни състояния, заболявания или каквито и да е диагностицирани болести. При тези случаи целта им е да служат като допълнение към основното лечение и да подсилят интереса към високо ниво на благоденствие и жизненост – как да бъде придобито, поддържано и подобрявано посредством повече осъзнатост.
Тяхната основна цел е да служат за балансиране на енергиите, които стимулират потенциала на тялото за самоизцеление и разкриване на вътрешните ресурси.