Споделено след Холотропно дишане: Открих баща си след 40 години

Когато бях на 15 г., зададох въпрос  на  майка ми: ,,Аз защо  съм различна от сестра ми, ние от един и същ баща ли сме?“ Майка  ми ми призна дълго пазената от нея тайна, а именно, че аз съм плод на извънбрачна връзка. От тогава аз таях омраза към биологичния си баща. Обвинявах го! Липсваше ми! Исках да зная кой е!?? Исках да го намеря и да му задам куп въпроси. Нямах смелостта, естествено. Ноо…… преди няколко дни ето, че бях на Холотропно  дишане, отново. (Аз съм вече на 40 г.) Участвам  в Холотропни сесии от пет години. Тази сесия обаче беше по-силна от придишните и по-значима за мен. Аз видях баща си, той стоеше пред мен и имах възможността да му задам всичките си въпроси, които през годините се трупаха в мен. Говорихме, плакахме и аз чух всички отговори от него. А всъщност той много се е страхувал да ме потърси. Страхът му е бил в основата на цялото му мълчание през годините. Аз му простих!! Почувствах свобода. Усещах с всяка част на тялото си, че е дошъл моментът на истината. Холотропната сесия  приключи, а аз вече бях решила, че ще го потърся в следващите дни.

ОТКРИХ ГООО!!!!

Имах чувството, че цялата Вселена работи за мен. Отидох в неговия град, попадах на точните хора и пътят ме отведе в едно село. Позвъних на вратата, той  излезе и вече знаех, че това е моят Татко. След кратко обяснение коя съм, той ме прегърна, аз него също, просълзихме се и си разказахме за животите си.

Това е невероятно!!!!

Пътят ми се отвори!

С помощта на Холотропното дишане аз предварително бях подготвена за нашата среща, знаех какво ще се случи. Видях всичко като на филм.

Житейският ми път оттук-нататък със сигурност ще претърпи

промяна.

Това е разказ без име!

Благодаря  на Петьо Коджабашев!