Скъпи приятели,предлагам на вниманието ви,текст за АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ който много ми харесва и започвам да водя курс за обучение, през есента в гр.Бургас.

АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ 

          Древното изкуство на аюрведическия масаж, съчетано с базирани на йога разтягания е създадено в Индия. АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ е уникална система за работа с тялото. Този терапевтичен масаж комбинира дълбоко въздействащи похвати и базирани на йога разтягания, който са систематични и задълбочаващи се за достигане корена на неразположенията в тялото. Позите са пригодени да отговарят на нуждите и състоянието на всеки човек. Сила, координация, гъвкавост и премахване на хроничните скелетно-мускулни напрежения са някои от ползите от този вид масаж. Той е ефективно средство за справяне с болките в гърба и различни блокажи в тялото. За стимулиране на кръвообращението, подобряване обмяната на веществата и подпомагане освобождаването от токсините се използва специално аюрведическо сусамено масло с билки.

Този комплексен и цялостен подход, представляващ съчетание от познанията от Аюрведа и използването на основни положения от Асана Йога (философията за здраве и жизненост на тялото), осигурява дълбоко разхлабване и възстановяване, улеснява потока на енергия (Прана или Чи) и оказва силен и продължителен терапевтичен ефект върху целия организъм.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви