РЕБАЛАНСИНГ – ОСЪЗНАВАНЕ ЧРЕЗ ДОПИР- 5

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И КЛИЕНТИ,

 

Благодарим ви за интереса, който проявявате към практиките, групите и семинарите, които организираме и провеждаме!

Предлагаме на вниманието ви поредица от тематики, свързани с дейността ни под формата на текстове, есета и споделяния, създавани по време на работата ни от нас и събирани от опита на работещи с тялото от различни учения и практики.

          Наистина първото нещо е тялото, затова искаме да споделим познанията и преживяванията си, свързани с динамичния практически подход за интеграция и енергизиране на цялата личност - РЕБАЛАНСИНГ.

За всички, които искат да преоткрият любовта към своето тяло – „Осъзнаване чрез допир” – 5 част:

 

„Когато тялото се омекоти, и мускулната втвърденост се отпусне, енергията е освободена, и заедно с нея старите емоционални задържани модели и психологични поведения се появяват. Разбирането и просветлението за собствения потенциал и способност за отпускане в своето същество, позволява да отвръщаме на живота по все по-спонтанен и смислен начин.

Докосването с любов и умение е есенцията на Ребалансинга. Работата с тялото е едно от най-изтънчените изкуства – тя не е просто въпрос на познание, а на първо място е въпрос на любов. Ребалансингът се отнася към тялото като към дар с огромна стойност, а не като механизъм, който трябва да бъде поправен, набляга на чувствителността да се синхронизира уникалността на всяка личност – красотата и неразрушимостта на нейната индивидуалност.

             Да останем свързани, бдителни и присъстващи в това, което моментът дава.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви