АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

 

От 30.09. 2014 г. стартира курс по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ на модулен принцип.

 

Курсът е подходящ за масажисти като допълнителна квалификация, както и за всички, които проявяват интерес към познание и продобиване на опит в тази област. Състои се от четири модула, като всеки от тях е с продължителност две седмици.

 

Обучението включва теоретическа и практическа част. Теоретическата част въвежда в основните принципи на АЮРВЕДА, нейната философия, разбирането за здраве и жизненост на тялото,същността на АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ .

 

Практическата част се състои в придобиване на умения в основни техники от АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ с акцент върху усвояване техниките на масажа, разтягащи техники и дълбоко въздействащи похвати. След усвояване на основните техники, обучението преминава в задълбочаване на опита чрез добавяне на допълнителни надграждащи техники за разтягане, както и на медитативни техники и практики.

 

Предвижда се практическа работа за всеки индивидуално.

Курсът е отворен за записване на нови участници и след началната дата. Заниманията са съобразени със заетостта на обучаващите се.

 

След завършване на обучението участниците получават валиден сертификат.

 

Курсът се провежда от Петьо Коджабашев – практикува и води обучения по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ. РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО),  Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).


За допълнителна информация за АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, както и за водещия, може да получите на www.abiru.bg.

 

Място на провеждане – град Бургас, Йога студио „Хридая”, ул. „Стефан Стамболов” № 120 (Сградата на Проектантска организация, етаж 6).

Цена за участие:

Ранно записване до 26.09.2014 – 150 лв. за модул

Късно записване до 29.09.2014 – 170 лв. на модул

Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за обучение за двама – 280 лв. за модул 

 

За записване: Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28; или на ravdatour@hotmail.com

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви