Онлайн сесия

Това е индивидуална или групова работа във виртуалното пространство. Осъществяват се по skype чрез предварително записване на посочените имейл адрес или телефон.

КАК ДА СЕ ЗАПИША?

Чрез имейл events@abiru.bg или на тел.0887 593528. Предварителното записване е задължително, за да се знае точният брой участници.

*Моля, ако се окаже, че няма да имате възможност да участвате в събитието, да ме уведомите за това своевременно на посочения по-горе имейл адрес или телефон, най-късно в деня предхождащ събитието. 

Местата са ограничени, затова бъдете добросъвестни и не лишавайте от възможност други участници, които имат истинско намерение и желание да се погрижат за себе си.
Благодаря ви за разбирането, както от свое име, така и от името на участниците, които ще имат възможността да присъстват.

КАК ДА ПЛАТЯ?

Плащането става по банков път. Данните ще бъдат изпратени след записването. 

*В случай, че този метод не е удобен за Вас, моля да се свържете с мен, за да уговорим алтернативен начин на плащане.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО?

  • Защитено пространство, където участникът да се чувства комфортно и да не бъде обезпокояван от никого;
  • Добре е телефонът Ви да бъде изключен по време на практиката;
  • Салфетки или носни кърпички.

Моля да спазвате:

  • КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ-всеки е свободен да разказва за своите преживявания и прозрения с когото пожелае, без да разказва и обсъжда преживяванията на останалите участници.
  • Обявеното време за среща, уважавайки времето на другите, включвайки се 10-15 минути преди уговорения час. Ако има промяна в уговорката, ще бъдете информирани предварително за това.

ТЕХНИЧЕСКИ Е НЕОБХОДИМО:

  • Устройство (компютър, телефон, таблет). Най-удобен е компютърът, поради това, че има голям екран и няма нужда да бъде държан в ръце.
  • Стабилна Интернет връзка;
  • Добре е да се ползва блутуут колонка или слушалки (хендсфри), за да може ръцете да са свободни.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В СЕСИЯТА?

15 минути преди започване на сесията, моля да ме намерите в скайп abheeru1. 

КОГА ЗАПОЧВА СЕСИЯТА?

Започва точно в предварително обявения час. Добре е да се включите 15 минути по-рано, за да може да тестваме връзката предварително и да не губите от времето за практиката.

!!! ВАЖНО !!!

Необходимо е да има добро осветление в помещението, в което се намирате, за да може камерата ви да работи по-добре, тъй като е важно водещият да може да следи какво се случва по време на сесията.