Индивидуални сесии

“В този свят няма лоши хора, а само страдащи” Лиз Бурбо

Много често съветвам учениците си да се срещат със своите клиенти там, където са те, а не където терапевта мисли, че трябва да са. Това е мой основен принцип, защото за мен е важно да се съобразя с темпото и да следвам всеки един участник в процеса.

Времето, което ще прекараме заедно е ограничено, но през това време аз ще бъда изцяло до теб, ще ти дам цялата си подкрепа и любов, за да преминеш през различни състояния, които те блокират по пътя към твоя щастлив живот.

Ще се радвам ако ми се довериш и ме допуснеш в своя вътрешен свят, за да извървим този път заедно.

Силата на дишането

Защо ни е необходима работа с дишането?

Когато не дишаме осъзнато, живеем основно в ума и рационалното. Това от своя страна ограничава възможностите ни, отнема от енергията на тялото ни и по този начин нямаме сили да продължим да променяме живота си в желаната посока. Работата с дишането ще ни помогне да натрупаме вътрешна сила. Това ще ни даде достатъчно енергия, която ще ни поведе на там на където пожелаем.

WATSU

Отпускане на тялото и достигане до състояние на доверие, лекота и умиротворение

Ребалансинг

Балансиращ тялото, ума и сърцето масаж

Ребалансинг или балансиращият тялото, ума и сърцето масаж дава точно този баланс, от който имаме нужда и към който всеки от нас съзнателно или подсъзнателно се стреми. Живеем твърде разбалансирано в днешно време – или сме вторачени в тялото си, или сме „потънали“ в ума, или в душата и сърцето. 

Тантра

Път на духовно развитие, освобождавайки ни от страдания и привързаности към материалния свят

Холотропно дишане

Метода дава възможност за дълбоки преживявания и навлизане навътре към себе си, което дава отговор на важни екзистенциални въпроси, свързани с осъзнаването на нашите силни страни и способности, благодарение на които успяваме да преминем по-лесно през предизвикателствата, които ни се случват и ни позволява да реализираме своето призвание.

Висцерален масаж

Корените на тази техника са свързани със старославянската медицина. Старославянските лечители са изцелявали „болестите на стомаха и корема“, а също и други здравословни проблеми с помощта на този метод.