По време на Ребалансинг сесия усетих силни вибрации в тялото си които по-късно преминаха в неудържимо треперене, колкото и да исках и да се опитвах не можех да го спра. На какво се дължи това и какво трябва да правя?

Отговор:
Ребалансинга е метод който докосва тялото ни в дълбочина и може да предизвика и извади от дълбините на съществото ни различни усещания, емоции и чувства които преди това не сте ги забелязвали.
Много е добре по време на сесия да споделяте всичко това което се случва и преживявате в момента, за да може да излезе  на светло  всичко което преди това не е било осъзнато, с помоща на специалиста по Ребалансиг ще може  да минете през тях и осъзнавайки ги да откриете много нови неща за себе си.
Във вашият случай треперенето може да е свързано с нуждата от освобождаване на напрежението предизвикано от опита за контрол върху различни жизнени ситуации. Доверете се на природната интелигентност на тялото си, слушайте го, наблюдавайте го, тялото има способност да се саморегулира и да се самолекува.
  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви