Споделено след Холотропно дишане: Това е най-смисленото време, което съм прекарал за 50-те си години живот

 

imgpsh_fullsize (1)

 

 

Всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане може да сподели преживяното. Сесиите се водят от Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт в различни градове. Предлагаме ви разказа на един от участниците в сесия по Холотропно дишане в София. Той е лекар по професия, не изписваме името му, тъй като нямаме неговото разрешение за това.

„Това е моята рисунка, нарисувах я набързо в края на сесията по Холотропно дишане и никой няма да познае какво е. Това е Дон Хуан от книгите на Карлос Кастанеда. Това видение получих още с първите звуци на музиката, която зазвуча, защото знам, че проф. Гроф (създателят на метода Холотропно дишане) се е вдъхновил от латиноамериканските шамани и шаманските ритми. Искам да ви препоръчам г-н Коджабашев, повече да се явявате по телевизиите и да рекламирате този хубав метод, защото това беше най-смисленото време, което съм прекарал от началото на живота си досега. В началото на тази година станах на 50 години. Споменах, че съм лекар по вътрешни болести, но освен това се занимавам и с други катарзисни методи, какъвто е и вашият. Това са най-мощните методи, които изчистват тялото, съзнанието и подсъзнанието. Като ги изчистят, човек знае какво да яде, какво да не яде, как да живее, у него идва усещането за постоянна радост и оптимизъм. Наши професори са открили, че в живота на човека се натрупват психотравми, които се капсулират, забиват се като пирони в мозъка и след това може да не стигне целият ни живот те самостоятелно да излязат от там. Трябва да се лекуват с катарзисните методи. Аз съм ги проучил почти всички, методът Холотропно дишане е един от най-мощните. Не трябва да се отказваме, преди да сме изгребали всички „пирони в мозъка” до края.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви