Споделено: На сесията по Холотропно дишане преживях и болка, и радост

 

imgo

 

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. Предлагаме ви разказа на поредния участник:

„По време на дишането на два пъти преживях голяма тъга или болка и вече към края почувствах, че нещо в гърдите ми се е разтопило, разчупило и е потекло от там. Усещах, че чувствам себе си и сърцето си. Почувствах се хем като голяма, хем като малка. Имах нужда от майка си в този момент, страхувах се да не ми се нарани сърцето или да не го нарани някой. След това тази болка се обърна в любов, в радост. След като приключи сесията и се видяхме с моя приятел, се заливахме от смях.

Петьо, Ники, много ви благодаря за подкрепата.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви