Споделено: На сесията по Холотропно дишане се пречистих духовно

 

 

imgpsh_fullsize

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви разказа на участничка в последната сесия по Холотропно дишане в Плевен. Не изписваме името й, тъй като нямаме съгласие за това.

„По време на сесията аз изпитвах огромна любов, безкрайна любов, към децата си, внучките си, дори и към нероденото внуче, което скоро ще дойде на бял свят, даже се обръщах към него по име. Не можех да изразя огромната си любов към тях, след това започнах да плача, защото ми беше мъчно за съпруга ми, който е починал. Не може да ги види, не може да им се порадва. И двете ни момчета са летци, баща им също беше летец. Всички са добре и щастливи. Не знам как изглеждах отстрани, но много плаках и питах съпруга си: „Виждаш ли, кажи ми, че и ти се радваш на децата ни”.
Не го виждах като образ, а като сърце и само светлина, което значи, че той е някъде на светло място. Когато ми премина, като с магическа пръчка всичко се промени, беше ми спокойно, като че ли бях изцяло пречистена духовно.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви