Споделено: На сесията по Холотропно дишане си дадохме прошка с баща ми

blog

 
Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви разказа на един от участниците в поредната сесия по Холотропно дишане.

„Не видях много неща, имах физически усещания основно, изтръпване, ходих до тоалетната много пъти по време на сесията, като че ли нещо се изчистваше от тялото ми, изтичаше…
Това, което виждах през цялото време, е нещо, от което искам да се освободя – неща от миналото, свързани с детството ми. През цялото време виждах очите на баща ми, казвах му: „Прощавам ти и ти ми прости, искам да си отидеш”.
Почти през цялото време повтарях все това. Появи се картина на някакви точки, все едно беше сито със светлината на нощно небе, но не бяха звезди, действаше ми много успокояващо.
Сега, след края на сесията, физически съм много добре, усещам тъга, изненадах се, че не можех да контролирам тялото си – сълзи течаха, ходих до тоалетна, но сякаш бях само наблюдател на всичко това. След като се смени музиката и стана по-бавна и релаксираща, тя сякаш ми помагаше да излязат тези неща от мен, да се освободя.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви