Споделено: На сесията по Холотропно дишане преживях отново моето давене в морето

20140608_151230

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви разказа на жена, участвала в поредната сесия по Холотропно дишане. Не изписваме името й, тъй като нямаме нейното съгласие за това.

„Както винаги имах силни преживявания, давих се и до момента, в който водещият Петьо дойде и ме подкрепи да стана, аз просто бях задушена. Не можех да дишам, нямах възможност да си поема въздух и това, което излезе от мен като слюнка или не знам какво, бях изумена, беше с вкуса на морето. Аз съм се давила някога в морето, изумена съм как може моята слюнка да има вкус на море. Когато Петьо ме подкрепи, аз преживях отново как тогава ме спасиха. Другото, което беше много силно за мен, е, че сякаш бях умряла, тялото ми беше синьо, имаше много лед, много сняг.
Също така видях двама души, скупчени над мен, а в корема ми имаше дупка. През цялото време чувах гласовете на тези хора, че съм жива, но виждах тялото си как е посиняло. Завиваха ме с някакви кожи, слагаха билки в корема ми, видях се в един тунел и си помислих, че наистина съм умряла… Видях много красиви неща там и така осъзнах, че всъщност те са ме спасили.
След това се видях в джунглата, този път бях с лъвове – невероятно усещане, разглеждах им лапите, ноктите, играех си с тях. Имаше много емоции, много любов, разбрах колко е важна връзката ни с природата, с животните и всичко, което е около нас.”

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви