Споделено: Намерих релакс и сили да поискам помощ след сесията по Холотропно дишане

 

12341168_1192370117459028_4980310511077913605_n

 

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви кратките разкази на три участнички в последната сесия по Холотропно дишане в София.

„Ще започна първо с мандалата, която нарисувах в края на сесията. Рисунката изобразява моята душа и благодарността ми към нея. От днешната сесия искам първо да благодаря на себе си, след това на Ники, на Петьо и на всички вас. Защото без вас нямаше да се случи това, което се случи, а именно – да „превключа” стария си файл и да поискам ПОМОЩ.
От сесията ще си взема точно това, да се престраша да поискам помощ.”
Атанаска Иванова

„В днешната сесия намерих за себе си релакс и дълбоко спокойствие, силата да съм близо до себе си и да не се огъвам заради различните препятствия в ежедневието. Всъщност състоянието, което се опитвах да задържа през цялото време, беше как летя. Това е невероятно телесно и емоционално преживяване.”
Люба

„Това е най-силната ми сесия досега, поплаках си доста за любовта. В началото ми се схванаха пръстите на ръцете, след това видях в ръцете си 2 топки енергия – така ги почувствах, след това ръцете ми се оправиха.
След сълзите, ме обля бяла светлина. В един момент се усетих като обгърната и залюляна от енергия и невидимо силно присъствие. Усещах само любов, не виждах нищо друго. Благодаря на всички”, сподели третата участничка в сесията, на която не изписваме името, тъй като нямаме нейното съгласие за това.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви