Група ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – Стара загора

ТЯЛО, СЕБЕПОЗНАНИЕ, ВЪЗМОЖНОСТИ
Осъзнаване на ограниченията на личността и разкриване
на твореца в теб за духовен и материален успех

13.04-14.04.2013 г.

Превантивен център по зависимости – град Стара Загора, ул. „Цар Иван Шишман” № 96
/в близост до Военен клуб/
На 13-ти и 14-ти април 2013г. в Превантивен център по зависимости – град Стара Загора ще се състоят събитията – Група по Холотропно дишане, представяне на терапевтичните методи Холотропно дишане и Ребалансинг, медитации, групов процес.
Водещ:
Петьо Коджабашев – Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ, завършил GTT ( Grof Transpersonal Training), РЕБАЛАНСИНГ терапевт.

Цена:
За участие два дни – 80 лв.;
За участие един ден – 45лв.
Програма:
• 13 април:

10:00 – 10:30 ч. – Регистрация.

10:30 – 11:00 ч. – Запознаване.

11:00 – 11:30 ч. – Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ.
От гръцки – холос – цялостност. „Дишане, което води към цялостност“. При този метод, измененото състояние на съзнанието, се причинява с много прости средства: интензивно дишане, мотивираща музика и методи на телесна работа. Вътрешните преживявания по време на измененото състояние на съзнанието може да създадат чувство на мир и завършеност на дълбоко ниво. В тази работа, ние използваме техники и катализатори за разкриване на вътрешния енергиен целител, и вътрешната мъдрост на човек да избере именно това преживяване, което е доминиращо за него в този момент. Интеграцията на материал по време на сесии започва в самия процес и продължава чрез телесно ориентирана терапия. Процесът се провежда по двойки – холонавт / ” дишащ “/ и ситер /„асистент”/. Сесията завършва с рисуване на мандала и групова дискусия (споделяне).

11:30 – 14:30 ч. – Сесия Холотропно дишане. Рисуване на мандали, споделяне – първа част.

14:30 – 15:00 ч. – Почивка.

15:00 – 18:00 ч. – Сесия Холотропно дишане. Рисуване на мандали, споделяне – втора част.

• 14 април:

10:00 – 11:00 ч. – ДИНАМИЧНА МЕДИТАЦИЯ.
Динамичната медитация съчетава външната активност с дълбоката вътрешна пасивност и съзерцателност. Индивидуално преживяване, в което оставаш постоянно бдителен и осъзнат. Максимално енергичен, активен и същевременно наблюдаващ себе си отстрани. Това е медитация, чрез която опознаваш себе си, като чисто освободено съзнание.
11:00 – 11:30 ч. – Почивка.

11:30 – 12:30 ч. – Представяне на метода РЕБАЛАНСИНГ.
РЕБАЛАНСИНГ може да се преведе като “Възстановяване на баланса”. Това е дълбок масаж на тялото, на психологическо и енергийно ниво, който води човека към състояние на хармония със самия себе си. Има три основи на нашето същество – Тяло, Ум, Сърце, неразривно свързани между себе си. Хармония и щастие човек изпитва, когато тези части са балансирани, всяка част е заредена с енергия и периодите на АКТИВНОСТ се сменят с РЕЛАКСИРАНЕ. Изключително дълбинна работа с тялото, чиято цел се състои не в пълната релаксация, а в здравия баланс между напрежението и релакса.

12:00 – 13:00 ч. – КУНДАЛИНИ МЕДИТАЦИЯ.
Приготовление за пречистване. Готовността настъпва, съществото е в медитация. Пробуждане на енергия, чувство за жизненост, вибрация. Разпръскване на енергията чрез танцуване. Усещане за покой.

13:00 – Групов процес и обратна връзка.
Забележки:
Сесията по холотропно дишане продължава около 3 часа.
Необходими са удобни дрехи, одеяло, вода, и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна.
Добре е да забравите мобилния си телефон!
Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна.
За допълнителна информация за методите Холотропно дишане и Ребалансинг, както и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg
За връзка с организаторите и записване:

Николина Христова – 0889 28 79 38
Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви