ГРУПА – ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ

На 23.03.2013г. в Холистичен център Магнолия стартира група по холотропно дишане!!!
От 10:00ч. – 17:00ч.

Водещ: Сертифициран водещ по GTT(Grof transpersonal trening) – Петьо Коджабашев Цена: 45лв.

Програма:
10:00ч. – регистрация
10:15ч. – Запознаване с метода РЕБАЛАНСИНГ – изключително дълбинна работа с тялото, чиято цел се състои не в пълната релаксация, а в здравия баланс между напрежението и релакса. Тази древна индийска техника се отличава с това, че въздейства на дълбочинно разположените тъкани в тялото, насочена към изкореняване на причините за напрежението, а не на неговите последствия.
10:30ч. – Начало:
-Запознаване с метода на Холотропно дишане: От гръцки -холос- цялостност. “Дишане, което води към цялостност”. При този метод, измененото състояние на съзнанието, се причинява с много прости средства: интензивно дишане, мотивираща музика и методи на телесна работа.
Вътрешните преживявания по време на измененото състояние на съзнанието може да създадат чувство на мир и завършеност на дълбоко ниво. В тази работа, ние използваме техники и катализатори за разкриване на вътрешния енергиен целител, и вътрешната мъдрост на човек да избере именно това преживяване, което е доминиращо за него в този момент.
– Сесия „Холотропно дишане”
– Споделяне и рисуване на мандали

Забележки:
 Сесията по холотропно дишане продължава между 3 и 5 часа.
 Желателно е участниците да си носят шишенце с вода и поне 2ч. преди сесията да са консумирали лека храна.
 Холистичен център Магнолия разполага с всичко необходимо за вашият уют и комфорт, но всеки по желание може да си донесе своя завивка, възглавничка или постелка.
 Бъдете облечени в удобни и свободни дрехи

За повече информация, за методите и водещия: www.abiru.bg
За участие,записване на тел. 056/844 774

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви