БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ) ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ 

(ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ)

ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

 

          От 21 до 29 септември 2014 г. стартира обучителна група по БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ)на модулен принцип.

         Обучението е подходящо за масажисти като допълнителна квалификация, както и за всички, които проявяват интерес към познание и продобиване на опит в тази област. Състои се от четири модула, като всеки от тях е с продължителност две седмици.

          Обучението включва теоретическа и практическа част, съдържащи въведение в основните принципи на БИОДИНАМИЧНИЯ МАСАЖ, запознаване със системата от отделни сесии на провеждане на практиката и придобиване на умения в основни техники и изучаване на специфики при дълбоко въздействащите похвати.  

         Предвижда се практическа работа за всеки индивидуално. 

         Записването на нови участници е възможно и след началната дата. Заниманията са съобразени със заетостта на обучаващите се.

          След завършване на обучението участниците получават валиден сертификат.

Курсът се провежда от Петьо Коджабашев – РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО),  Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), сертифициран психотерапевт – “Позитивна психотерапия” към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP). Практикува и води обучения по БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ, АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ.

 

БИОДИНАМИЧНИЯТ МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ) представлява динамичен практически подход за интеграция и енергизиране на цялата личност. Съчетава индивидуален телесен анализ, дълбоко тъканен масаж и общо освобождаващи техники (БИОДИНАМИКА). Чрез тази техника се освобождават мускулни и физиологически блокажи /задържани модели/ и се хармонизират тяло, ум и сърце.

ДЪЛБОКО ТЪКАННАТА РАБОТА С ТЯЛОТО е начин да се разбере човешката личност чрез аспекта за тяло и протичащите в него енергетични процеси. Обединявайки работата с тяло и психика, посредством поредица от дихателни, телесни техники и масажи, тя насочва към разрешаване на емоционални ,здравословни проблеми, активиране на собственият ни потенциал и  способностите ни да се справяме с трудните ситуации в живота.

 

          За допълнителна информация за БИОДИНАМИЧНИЯ МАСАЖ, както и за водещия, може да получите на на www.abiru.bg. Или на тел.0887 593 528

Място на провеждане – град Бургас, ул. „Александровска” №  2.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви