БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ) ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

osho-hands

БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ 

 

(ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ)

 

ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

 

От 21 до 29 септември 2014 г. стартира обучителна група поБИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ)на модулен принцип.

 

Обучението е подходящо за масажисти като допълнителна квалификация, както и за всички, които проявяват интерес към познание и продобиване на опит в тази област. Състои се от четири модула, като всеки от тях е с продължителност две седмици.

 

Обучението включва теоретическа и практическа част, съдържащи въведение в основните принципи на БИОДИНАМИЧНИЯ МАСАЖ, запознаване със системата от отделни сесии на провеждане на практиката и придобиване на умения в основни техники и изучаване на специфики при дълбоко въздействащите похвати.

 

Предвижда се практическа работа за всеки индивидуално.

 

Записването на нови участници е възможно и след началната дата. Заниманията са съобразени със заетостта на обучаващите се.

 

След завършване на обучението участниците получават валиден сертификат.

 

Курсът се провежда от Петьо Коджабашев – РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО),  Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP). Практикува и води обучения по БИОДИНАМИЧЕН МАСАЖ, АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ.

 

БИОДИНАМИЧНИЯТ МАСАЖ (ДЪЛБОКО ТЪКАННА РАБОТА С ТЯЛОТО – РЕБАЛАНСИНГ) представлява динамичен практически подход за интеграция и енергизиране на цялата личност. Съчетава индивидуален телесен анализ, дълбоко тъканен масаж и общо освобождаващи техники (БИОДИНАМИКА). Чрез тази техника се освобождават мускулни и физиологически блокажи /задържани модели/ и се хармонизират тяло, ум и сърце.

 

ДЪЛБОКО ТЪКАННАТА РАБОТА С ТЯЛОТО е начин да се разбере човешката личност чрез аспекта за тяло и протичащите в него енергетични процеси. Обединявайки работата с тяло и психика, посредством поредица от дихателни, телесни техники и масажи, тя насочва към разрешаване на емоционални ,здравословни проблеми, активиране на собственият ни потенциал и  способностите ни да се справяме с трудните ситуации в живота.

За допълнителна информация за БИОДИНАМИЧНИЯ МАСАЖ, както и за водещия, може да получите на на www.abiru.bg. Или на тел.0887 593 528

 

Място на провеждане – град Бургас, ул. „Александровска” №  2.

Задължително
Задължително
Задължително
Задължително!
Задължително
Задължително
  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви