АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

osho-handsАЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

 

От 30.09. 2014 г. стартира курс по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ на модулен принцип.

 

Курсът е подходящ за масажисти като допълнителна квалификация, както и за всички, които проявяват интерес към познание и продобиване на опит в тази област. Състои се от четири модула, като всеки от тях е с продължителност две седмици.

 

Обучението включва теоретическа и практическа част. Теоретическата част въвежда в основните принципи на АЮРВЕДА, нейната философия, разбирането за здраве и жизненост на тялото,същността на АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ катоцялостен подход, съчетаващ познанията от Аюрведа и използването на основни положения от Асана Йога.

 

Практическата част се състои в придобиване на умения в основни техники отАЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ с акцент върху усвояване техниките на масажа, специфики при видовете масла и начина на използването им, разтягащи техники и дълбоко въздействащи похвати. След усвояване на основните техники, обучението преминава в задълбочаване на опита чрез добавяне на допълнителни надграждащи техники за разтягане, както и на медитативни техники и практики.

 

Предвижда се практическа работа за всеки индивидуално.

 

Курсът е отворен за записване на нови участници и след началната дата. Заниманията са съобразени със заетостта на обучаващите се.

 

След завършване на обучението участниците получават валиден сертификат.

 

Курсът се провежда от Петьо Коджабашев – практикува и води обучения по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ. РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО),  Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), сертифициран психотерапевт – „Позитивна психотерапия“ към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

 

За допълнителна информация за АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, както и за водещия, може да получите на www.abiru.bg.

 

Място на провеждане – град Бургас, Йога студио „Хридая”, ул. „Стефан Стамболов” № 120 (Сградата на Проектантска организация, етаж 6).

 

Цена за участие:

 

170 лв. на модул.

 

Ранно записване до 26.09.2014 – 150 лв. за модул

 

Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за обучение за двама – 280 лв. за модул

 

За записване: Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28; или на ravdatour@hotmail.com

Задължително
Задължително
Задължително
Задължително!
Задължително
Задължително
  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви