ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ „ТЯЛО, СЕБЕПОЗНАНИЕ, ВЪЗМОЖНОСТИ”

Място на провеждане : сградата на „ГЕНИМЕКС”

(център - до съда, срещу Часовника), ет.5


Водещ:
Водещ: Петьо Коджабашев - Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ - завършил GTT (Grof Transpersonal Training), РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт - "Позитивна психотерапия" към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).
Асистент:
Николина Христова - Сертифициран психотерапевт - "Позитивна психотерапия" към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

 

Цена за участие:

Ранно записване до 13 февруари – 50 лв.

Записване от 14 февруари до 21 февруари – 60 лв.

Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за участие за двама – 80 лв.

За записване се счита и обаждане по телефона и съобщение на е-mail.

За връзка с организаторите и записване:

Марияна Пантелеева – 0878 97 02 93 - Плевен

Николина Христова – 0889 28 79 38, nicky_ma@abv.bg, Велико Търново

Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28, abirubg@hotmail.com, Бургас

Програма:
10:00 – 10:30 ч. – Регистрация.
10:30 – 11:00 ч. – Начало. Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ - от гръцки „holos” - цялостност, “trepein” – движа се към - „Дишане, което води към цялостност“. ХОЛОТРОПНОТО ДИШАНЕ е мощен и ефективен метод на терапия, използващ интензивно и дълбоко дишане, специално подбрана емоционално наситена музика, подпомагаща появата на специфични преживявания, методи на телесна работа, както и техники и катализатори за разкриване на вътрешния енергиен целител и мъдрост на човек да избере именно това преживяване, което е доминиращо за него в този момент. Процесът се провежда по двойки - холонавт ("дишащ") и ситер („асистент”). Сесията завършва с рисуване на мандала и групова дискусия (споделяне), които са част от процеса на интеграция (осъзнаване на преживяванията) и начин за себеизразяване.
11:00 – 14:00 ч. – Сесия Холотропно дишане. Рисуване на мандали, споделяне – първа част.
14:00 – 14:30 ч. – Почивка.
14:30 – 17:30 ч. – Сесия Холотропно дишане. Рисуване на мандали, споделяне – втора част.
17:30 – Обратна връзка.

Забележки:
Сесията по холотропно дишане продължава около 3 часа. Необходими са удобни дрехи, постелка, одеяло, вода, и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна. Добре е да забравите мобилния си телефон!
Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна. За допълнителна информация за метода Холотропно дишане, както и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg, блогът на Петьо Коджабашев.
Задължително
Задължително
Задължително
Задължително!
Задължително
Задължително