АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ – ОБУЧЕНИЕ И ПРАКТИКА

От 30.09. 2014 г. стартира курс по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ на модулен принцип.


Курсът е подходящ за масажисти като допълнителна квалификация, както и за всички, които проявяват интерес към познание и продобиване на опит в тази област. Състои се от четири модула, като всеки от тях е с продължителност две седмици.


Обучението включва теоретическа и практическа част. Теоретическата част въвежда в основните принципи на АЮРВЕДА, нейната философия, разбирането за здраве и жизненост на тялото,същността на АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ като цялостен подход, съчетаващ познанията от Аюрведа и използването на основни положения от Асана Йога.


Практическата част се състои в придобиване на умения в основни техники от АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ с акцент върху усвояване техниките на масажа, специфики при видовете масла и начина на използването им, разтягащи техники и дълбоко въздействащи похвати. След усвояване на основните техники, обучението преминава в задълбочаване на опита чрез добавяне на допълнителни надграждащи техники за разтягане, както и на медитативни техники и практики.


Предвижда се практическа работа за всеки индивидуално.


Курсът е отворен за записване на нови участници и след началната дата. Заниманията са съобразени със заетостта на обучаващите се.

След завършване на обучението участниците получават валиден сертификат.


Курсът се провежда от Петьо Коджабашев – практикува и води обучения по АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ. РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО),  Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ - завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), сертифициран психотерапевт - "Позитивна психотерапия" към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).За допълнителна информация за АЮРВЕДА ЙОГА МАСАЖ, както и за водещия, може да получите на
www.abiru.bg.Място на провеждане – град Бургас, Йога студио „Хридая”, ул. „Стефан Стамболов” № 120 (Сградата на Проектантска организация, етаж 6).


Цена за участие:


170 лв. на модул.


Ранно записване до 26.09.2014 – 150 лв. за модул


Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за обучение за двама – 280 лв. за модул 


 


За записване: Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28; или на ravdatour@hotmail.com
Задължително
Задължително
Задължително
Задължително!
Задължително
Задължително