Предстои провеждането на тренинг „Огънят, който изгаря всичко…“

Предстои провеждането на тренинг „Огънят, който изгаря всичко…“

imgpsh_fullsize

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Тренингът се състои от пет модула, съдържащи свързани помежду си теми, като всеки от модулите е с продължителност три дни (петък, събота и неделя). Първият модул ще се проведе на 14, 15 и 16 октомври 2016 г.

Тренингът е насочен към задълбочено самопознание, изразяване и отстояване на себе си, постигане на хармония в отношенията с другите, следвайки пет основни стъпки към избора да бъдем автентични и щастливи…

Подходящ е за всички, които проявяват интерес към личностното познание и взаимоотношенията между хората, както и към тези, които практикуват в сферата на подкрепящите професии и работят с клиенти.

Тренингът включва Холотропно дишане и други дихателни и телесни практики, йога, медитации, дискусии, ролеви игри, творчески занимания, преживелищни упражнения, споделяне и обратна връзка.

Петте модула на тренинга дават възможност човек да преживее отговорите на някои житейски въпроси, например – какво искам, защо не правя, това което искам, защо правя, онова, което не искам, как да заявявам позициите си и как да общувам пълноценно с хората. Практиките в тренинга провокират и проявата на индивидуалност и творчество и способността на човек да присъства. Това е един начин да бъде разбран човекът чрез неговото поведение и тяло и способността му да открива радостта от живота.

Очаквайте подробна информация за място на провеждане, начален час, практики и други условия в програмите на отделните модули.

Очакваме ви!

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви