ГРУПА ПО ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ 24 януари 2016 г. (неделя) София

7A3AFFD1B8FC6FF2A0001BFE542CA3720FB1B3E1DE2D73B964pimgpsh_fullsize_distr

 

Място на провеждане – Център за цялостна трансформация „Мандала”,
бул. „Мария Луиза” № 58, ет.5

Водещ: Петьо Коджабашев – Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил  GTT (Grof Transpersonal Training), РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт – “Позитивна психотерапия” към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).
Асистент: Николина Ангелова – Магистър психолог към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Сертифициран психотерапевт – “Позитивна психотерапия” към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

Програма:
10:00 – 10:30 ч. – Регистрация.
10:30 ч. – Начало. Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – практика, включваща ускорено дишане, емоционално заредена музика и техники на работа с тялото.
11:00 – Сесия ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ.

Забележки: Всяка сесия продължава 5 часа.
Необходими са удобни дрехи, постелка, одеяло, вода, и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна. Добре е да забравите мобилния си телефон!
Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна.
За допълнителна информация за метода Холотропно дишане, както и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg.

Цена за участие – 60 лв.
За редовните участници в сесиите по Холотропно дишане – специална цена – 50 лв.
Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за участие за двама – 100 лв.
Заплащане – на организаторите или на място в Център за цялостна трансформация „Мандала”.
За записване се счита обаждане по телефона или съобщение на е-mail.

За връзка с организаторите и записване:
Център за цялостна трансформация „Мандала” – 0894488809
Борянка Борисова – 0877 15 35 13 – filps@abv.bg – София
Калина Митева – 0898 87 69 19, kalina_miteva@abv.bg – София
Николина Ангелова – 0889 28 79 38,  nicky_ma@abv.bg – Велико Търново
Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28, abirubg@hotmail.com – Бургас

Споделено: Сесията по Холотропно дишане е най-смисленото време, което съм прекарал за 50-те си години живот

imgo

 

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви разказа на един от участниците в последната сесия по Холотропно дишане в София. Не изписваме името му, тъй като нямаме неговото разрешение за това.
Това е моята рисунка, нарисувах я набързо в края на сесията по Холотропно дишане и никой няма да познае какво е. Това е Дон Хуан от книгите на Карлос Кастанеда. Това видение получих още с първите звуци на музиката, която зазвуча, защото знам, че проф. Гроф (създателят на метода Холотропно дишане) се е вдъхновил от латиноамериканските шамани и шаманските ритми. Нарисувах шапката на шамана, защото нямах много време. Не се знае дали шаманът е бил истински човек, но все пак знам, че е повлиял на Кастанеда да се създаде това учение. Не казвам, че единият е заимствал от другия, но много от звуците и песните ме накараха да направя тази връзка между Карлос Кастанеда и Станислав Гроф.
Искам да ви препоръчам г-н Коджабашев, повече да се явявате по телевизиите и да рекламирате този хубав метод, защото това беше най-смисленото време, което съм прекарал от началото на живота си досега. В началото на тази година станах на 50 години. Споменах, че съм лекар по вътрешни болести, но освен това се занимавам и с други катарзисни методи, какъвто е и вашият. Това са най-мощните методи, които изчистват тялото, съзнанието и подсъзнанието. Като ги изчистят, човек знае какво да яде, какво да не яде, как да живее, у него идва усещането за постоянна радост и оптимизъм.
Наши професори са открили, че в живота на човека се натрупват психотравми, които се капсулират, забиват се като пирони в мозъка и след това може да не стигне целият ни живот те самостоятелно да излязат от там. Трябва да се лекуват с катарзисните методи. Аз съм ги проучил почти всички, методът Холотропно дишане е един от най-мощните. Не трябва да се отказваме, преди да сме изгребали всички „пирони в мозъка” до края.
Често пъти тези, които имат най-голяма нужда от участниците, но почувстват нещо при някоя мелодия или видят картини, или имат усещания, са склонни да се откажат, преди края на сесията. Трябва реклама на Холотропното дишане. Ако ние, участниците в сесиите, популяризираме този метод, ще има по-голям смисъл. Защото, ако Петьо го рекламира и популяризира сам и казва да не прекъсваме, да идваме често, може да си помислим, че иска да ни вземе парите, че иска постоянно да ни ги взема и да печели от нас. А всъщност, той е свършил толкова работа за нас, която е безценна, не може да я сравним с пари. Винаги предпочитайте груповата пред индивидуалната терапия, защото се получава на психологичен език т.нар. индукция, т.е. помагаме си един на друг. Понеже чувам човека отдясно и отляво, докато лежа по време на сесията в продължение на 3 часа, това ме подкрепя. А като слушам силната музика, всичко в мен се усилва и забързва.

Споделено: Намерих релакс и сили да поискам помощ след сесията по Холотропно дишане

 

12341168_1192370117459028_4980310511077913605_n

 

 

Уважаеми приятели, създадохме специална интернет-страница, за да може всеки от участниците в сесиите по Холотропно дишане да сподели преживяното, стига да има желание за това. Сесиите се водят от мен – Петьо Коджабашев – сертифициран водещ и ребалансинг-терапевт и асистентката ми Ники Христова в различни градове. За всеки участник в тези сесии преживяването и емоциите са различни. Предлагаме ви кратките разкази на три участнички в последната сесия по Холотропно дишане в София.

„Ще започна първо с мандалата, която нарисувах в края на сесията. Рисунката изобразява моята душа и благодарността ми към нея. От днешната сесия искам първо да благодаря на себе си, след това на Ники, на Петьо и на всички вас. Защото без вас нямаше да се случи това, което се случи, а именно – да „превключа” стария си файл и да поискам ПОМОЩ.
От сесията ще си взема точно това, да се престраша да поискам помощ.”
Атанаска Иванова

„В днешната сесия намерих за себе си релакс и дълбоко спокойствие, силата да съм близо до себе си и да не се огъвам заради различните препятствия в ежедневието. Всъщност състоянието, което се опитвах да задържа през цялото време, беше как летя. Това е невероятно телесно и емоционално преживяване.”
Люба

„Това е най-силната ми сесия досега, поплаках си доста за любовта. В началото ми се схванаха пръстите на ръцете, след това видях в ръцете си 2 топки енергия – така ги почувствах, след това ръцете ми се оправиха.
След сълзите, ме обля бяла светлина. В един момент се усетих като обгърната и залюляна от енергия и невидимо силно присъствие. Усещах само любов, не виждах нищо друго. Благодаря на всички”, сподели третата участничка в сесията, на която не изписваме името, тъй като нямаме нейното съгласие за това.

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви