ГРУПА ПО ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ 13 декември 2015 г. (неделя) София

Място на провеждане – Център за цялостна трансформация „Мандала”, бул. „Мария Луиза” № 58, ет.5

 

20151004_133312

Водещ: Петьо Коджабашев – Сертифициран водещ по ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – завършил GTT (Grof Transpersonal Training), РЕБАЛАНСИНГ терапевт (ДЪЛБОКА ТЕРАПИЯ С ТЯЛОТО), сертифициран психотерапевт – “Позитивна психотерапия” към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

Асистент: Николина Христова – Магистър психолог към ВТУ „Св. св Кирил и Методий”. Сертифициран психотерапевт – “Позитивна психотерапия” към Висбаденската академия по психотерапия (WIAP).

10:00 – 10:30 ч. – Регистрация.

10:30 ч. – Начало. Представяне на метода ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ – практика, включваща ускорено дишане, емоционално заредена музика и техники на работа с

11:00 – Сесия ХОЛОТРОПНО ДИШАНЕ.

 

Забележки: Всяка сесия продължава 5 часа.

Необходими са удобни дрехи, постелка, одеяло, вода, и поне 2 ч. преди сесията да се консумира лека храна. Добре е да забравите мобилния си телефон!Програмата е гъвкава и в зависимост от динамиката на групата може да има промени в методите и времето. Запазваме си правото на промяна.

За допълнителна информация за метода Холотропно дишане, както и за водещия, може да получите на адрес: www.abiru.bg.

 

Цена за участие – 60 лв.

За редовните участници в сесиите по Холотропно дишане – специална цена – 50 лв.

Всеки, който запише втори участник, получава специално намаление за двама – цена за участие за двама – 100 лв.

Заплащане – на организаторите или на място в Център за цялостна трансформация „Мандала”.

За записване се счита обаждане по телефона или съобщение на е-mail.

 

За връзка с организаторите и записване:

Център за цялостна трансформация „Мандала” – 0894488809

Борянка Борисова – 0877 15 35 13 – filps@abv.bg – София

Калина Митева – 0898 87 69 19, kalina_miteva@abv.bg – София

Николина Христова – 0889 28 79 38, nicky_ma@abv.bg – Велико Търново

Петьо Коджабашев – 0887 59 35 28, abirubg@hotmail.com – Бургас

Холотропното дишане и безплодието

rrrrrrr

 

Уважаеми читатели на моя сайт, обещах да споделям с вас интересни случаи от моята практика, свързана с провеждането на сесии по холотропно дишане и ребалансинг масаж.

Представям ви поредния интересен случай на жена, която години наред не е могла да зачене и посещавайки няколко сесии по холотропно дишане, тя се сдоби с дългоочакваната рожба. Ето разказа й:

„Семейството може да е пълноценно и щастливо, само тогава, когато има деца. Днес много жени не могат да заченат. Независимо че медицинските изследвания и при двамата партньори показват, че няма физиологичен проблем да имат деца, все пак това не се случва. Проблемът понякога се крие в съвременния начин на живот на младите хора, в промяната на околната среда, в твърде многото информация, до която имаме достъп.

Днес на повечето хора им се налага да работят твърде много, за да могат да подсигурят семейството си. В резултат на всичко това, в главния мозък се получава постоянно огнище на напрежение, което нарушава ритмичната работа на хипофизата. Тя е малка ендокринна жлеза, която се намира в мозъка. Всъщност тя се явява като диригент на хормоналния „оркестър“ в тялото. При дълбоко отпускане и релаксиране на тялото, и освобождаване от негативни емоции, което се случва по време на сесиите по холотропно дишане, това огнище на напрежението отслабва, двойката променя фокуса на вниманието си от темата „искаме дете обезателно“. Така те насочват вниманието си един към друг, към любовта помежду им и красотата на живота. Когато състоянието на душата е правилно, т.е. балансирано, то всичко се случва от само себе си и както трябва.

Така се случи и с мен – след 10 години безрезултатни опити да забременея, аз най-сетне станах майка“, сподели жената

  • Скорошни публикации

  • Скорошни коментари

    • Архиви